Van már domained, és csak tárhelyre van szükséged?

Web tárhely csomagjaink

Éves díj
Havi díj
 • Basic csomag (éves)

  Basic csomag (éves)

  Nagy teljesítményű 1 GB SSD tárhely.
  Ingyenenes SSL tanúsítvány.

  4900 Ft / év
  További részletek
 • SSD tárhely 1 GB – Basic csomag (havi)

  SSD tárhely 1 GB – Basic csomag (havi)

  Nagy teljesítményű SSD tárhely 1 GB csomagban.

  Ingyenes SSL tanúsítvány.

  Egyszerű bemutatkozó oldalaknak, kisvállalati honlapoknak.

  Ingyen SSL tanúsítvány.

  Éves előfizetés esetén 2 hónap ajándék!

  500 Ft / hó
  További részletek
Egyszerű felület
Egyszerű felület
Kezelőfelületünkön számtalan technikai beállítás közül választhat, például e-mail címek, adatbázisok, FTP és SSH felhasználók kezelése, domain aliaszok megadása vagy időzített feladatok futtatása.
Maximális biztonság
Maximális biztonság
Cégünknél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink adatai biztonságban legyenek. Ennek érdekében a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő rendszervédelmet biztosítjuk.
99% rendelkezésre állás
99% rendelkezésre állás
Cégünk számára kiemelten fontos ügyfeleink elégedettsége, éppen ezért a webtárhely szolgáltatásainkat minimum 99,9%-os rendelkezésre állással garantáljuk.
Ingyen SSL
Ingyen SSL
Minden nálunk megrendelt webtárhely szolgáltatáshoz ingyenes SSL tanúsítványt biztosítunk, mely pár kattintás segítségével telepíthető, valamint használatba is vehető.
Egyszerű fizetés
Egyszerű fizetés
Webtárhely megrendelése során bankkártyás és átutalásos fizetési módot is választhat, melyet a későbbiekben bármikor lehetőségében áll majd módosítani.

Kérdések és válaszok

1
Mennyi idő alatt tudom használatba venni a tárhelyet?
A Kibernetnél megrendelt webtárhelyek akár szinte azonnal, pár percen belül használatba vehetők. Az időtartam főként attól függ, hogy a szolgáltatás díja milyen fizetési módon kerül kiegyenlítésre. Ha fontos, hogy az új tárhely mielőbb használható legyen, bankkártyás fizetéssel lehet gyorsítani a folyamatot, mivel a bankkártyás fizetést rendszerünk azonnal feldolgozza. Utalás esetén 1-2 munkanapba telhet a feldolgozás.
2
Hány domain nevet rendelhetek egy tárhelyhez?
Felhasználóink a tárhely csomagban meghatározott számú domain nevet rendelhetnek hozzá minden megrendelt webtárhelyhez. Részletek a Kibernet Tudásbázisban, vagy érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
3
Mekkora tárhelyre van szüksége a honlapomnak?
A tervezett honlap típusa, oldalainak száma, az átlagos oldalméret, feltöltött fájlok típusa és egyéb tényezők is befolyásolják a szükséges tárhely méretét. Ha esetleg nem lenne elegendő az először kiválasztott csomag, bármikor lehet növelni a tárhely méretét.
4
Hány aliaszt vehetek fel?
Webtárhely szolgáltatásunk mellé korlátlan számú domain aliasz felvehető, amennyiben rendelkezik a szükséges jogosultságokkal a választott domain aliaszként történő beállításához.
5
Módosítható a PHP verzió?
Minden SSD tárhely esetén be lehet állítani akár domainenként is a PHP verziót. Újabb tárhelyeinken 5.6-os verziótól 7.3-as verzióig van lehetőség módosítani felületünkön a verziókat. Korábbi tárhelyek esetén is biztosítjuk a legújabb PHP verziók használatát. Az ezzel kapcsolatos részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
6
Hogyan tudok SSL tanúsítványt igényelni?
A Kibernet olyan tárhely szolgáltató, ahol az igényelt webtárhely és domain esetén ingyen SSL-t adunk, melyet egyszerűen, pár kattintással lehet telepíteni és használatba is vehető.
Próbáld ki tárhelycsomagjainkat kötelezetség nélkül
14 napos ingyenes próba minden tárhelyünkre!
Nézd meg tárhely csomagjainkat

Rólunk mondták

Megbízható tárhely és domain regisztrátor, akivel személyes jó kapcsolatot ápolunk.
Nagy László , 360 marketing

Hírek és érdekességek

Viszonteladók jelentkezését várjuk

Egyedi ár, speciális ajánlatok - viszonteladók jelentkezését várjuk, kérjük írjon emailt vagy hívjon. 
Ugrás a kapcsolat oldalra