Virtuális szerver (VPS) bérlés

Azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek többre van szükségük a webtárhelynél, viszont nincs szükségük önálló webszerverre.

Szerver bérlés már 3 900 Ft -tól

Villámgyors
Villámgyors
Virtuális szerverbérlést a megrendelés és díjfizetést követően azonnal, dedikált szerver bérlést 24 órán belül biztosítunk.
0-24 órás védelem
0-24 órás védelem
Kezdeti beruházási költség és hűségidő nélkül. GDPR kompatibilis magyarországi adatközpontban biztosítjuk a szolgáltatást. 0-24 órás biztonsági szolgálat és felügyelet.
Folyamatos működés
Folyamatos működés
Meghibásodás esetén azonnal csere szervert bocsátunk rendelkezésedre. Alkatrész meghibásodás esetén saját raktárunkból biztosítjuk az alkatrész pótlását.
Veszteségmentes szolgáltatás
Veszteségmentes szolgáltatás
Saját tulajdonú HP vagy DELL szervereinket magyarországi szerverparkban elhelyezve üzemeltetjük.
Rendszergazdai segítséggel is igényelhető
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Igazi tűzfal megoldások
Igazi tűzfal megoldások
Hardveres tűzfal megoldásainkkal nagyobb biztonsági szintet érhetsz el rendszereid védelme érdekében. Akár saját,- vagy bérelt szerveredet helyezed el nálunk, hardveres tűzfal megoldásunkkal biztonságban tudhatod a gonosztevőktől.
Napi adatmentés
Napi adatmentés
Adatmentési megoldásainkkal meghibásodás esetén is biztonságban tudhatod szerveredet, legyen szó bármilyen operációs rendszerről. A Sybell szuperhősei egyedi és jól bevált terveket dolgoztak ki a rendszerek mentésére, amit éjjel-nappal felügyelnek.
VPN szolgáltatások
VPN szolgáltatások
VPN szolgáltatásunk megoldja, hogy az adatközpontban lévő szerveredet úgy tudd használni, mintha fizikailag az irodádban lenne. Mindezt biztonságosan, titkosított csatornán keresztül, így semmilyen információt nem kaparinthatnak meg az ellenségek.
Monitorozási lehetőség
Monitorozási lehetőség
A szervereket folyamatosan, éjjel-nappal figyeljük, monitorozzuk. Bármilyen hiba esetén azonnal értesítést küldünk SMS-ben és e-mailben. Kifinomult rendszerünk képes az összes szerver erőforrást és szolgáltatást monitorozni, így a terheléseket és a szolgáltatás hibákat azonnal észleljük.
0-24 órás védelem
0-24 órás védelem
A 24 órás műszaki és operátori felügyelet bármilyen hiba esetén azonnal intézkedik. Adatközpontunkban Diesel aggregátorral biztosítjuk a redundáns és a szünetmentes áramellátást. Redundáns légkondicionálással biztosítjuk a megfelelő egyenletes hőmérsékletet a szerverek üzemeltetéséhez.
Egyedi konfigurálás
Egyedi konfigurálás
Szükség esetén szervered erőforrását rugalmasan, bármikor bővítheted vagy csökkentheted. A szerver paraméterek változtatása nem jár több órás vagy napos leállással, az erőforrások módosításához csak egy szerver újraindítás szükséges.

VPS csomagjaink

Rólunk mondták

Megbízható tárhely és domain regisztrátor, akivel személyes jó kapcsolatot ápolunk.
Nagy László , 360 marketing

Hírek és érdekességek

Viszonteladók jelentkezését várjuk

Egyedi ár, speciális ajánlatok - viszonteladók jelentkezését várjuk, kérjük írjon emailt vagy hívjon. 
Ugrás a kapcsolat oldalra