SSD tárhely 1 GB – Basic csomag (havi)

500 Ft

Rövid ismertető

Nagy teljesítményű SSD tárhely 1 GB csomagban.

Ingyenes SSL tanúsítvány.

Egyszerű bemutatkozó oldalaknak, kisvállalati honlapoknak.

Ingyen SSL tanúsítvány.

Éves előfizetés esetén 2 hónap ajándék!

Add meg, hogy melyik domain nevet szeretnéd beregisztrálni. A DOMAIN menüponton belül ellenőrizni tudod, hogy a kívánt domain szabad-e vagy sem!

Adj tárhely csomagot a kiválasztott domain névhez.

Kategória:

Leírás

Mikor érdemes SSD tárhelyet választani?

Az SSD Tárhely kiváló választás abban az esetben, ha egyszerűbb üzleti, vagy személyes weboldalt, webshopot szeretne indítani. Ezen felüli havi látogatószám esetén már nagyobb teljesítményű webtárhely csomagjainkat ajánljuk. Az SSD Tárhely alkalmas nagy felbontású képeket, vagy letölthető bemutatókat tartalmazó oldalak, több honlapot üzemeltető vállalatok, valamint önkormányzatok honlapjainak futtatásához is, és akár havi 30.000 látogató kiszolgálására is képes.

SSD tárhely 1 DB:

 • Egyszerű bemutatkozó oldalaknak, kisvállalati honlapoknak
 • Ingyen SSL tanúsítvány
 • Éves előfizetés esetén 2 hónap ajándék!

Miért a kibernet.hu oldalon rendelje meg webtárhelyét:

 • Egyszerű adminisztrációs kezelőfelület
  Kezelőfelületünkön számtalan technikai beállítás közül választhat, például e-mail címek, adatbázisok, FTP és SSH felhasználók kezelése, domain aliaszok megadása vagy időzített feladatok futtatása.
 • Maximális biztonság
  Cégünknél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink adatai biztonságban legyenek. Ennek érdekében a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő rendszervédelmet biztosítjuk.
 • 99,9% rendelkezésre állás garancia
  Cégünk számára kiemelten fontos ügyfeleink elégedettsége, éppen ezért a webtárhely szolgáltatásainkat minimum 99,9%-os rendelkezésre állással garantáljuk.
 • Email szolgáltatás minden csomaghoz
  Minden webtárhely csomagunkhoz biztosítunk az ön számára minimum 1 GB email tárhelyet és legalább 5 darab email fiókot. Részletekért tekintse meg csomagajánlatainkat.
 • Ingyen SSL
  Minden nálunk megrendelt webtárhely szolgáltatáshoz ingyenes SSL tanúsítványt biztosítunk, mely pár kattintás segítségével telepíthető, valamint használatba is vehető.
 • Egyszerű fizetési módszerek
  Webtárhely megrendelése során bankkártyás és átutalásos fizetési módot is választhat, melyet a későbbiekben bármikor lehetőségében áll majd módosítani.

Hírek és érdekességek

Viszonteladók jelentkezését várjuk

Egyedi ár, speciális ajánlatok - viszonteladók jelentkezését várjuk, kérjük írjon emailt vagy hívjon. 
Ugrás a kapcsolat oldalra